Home

In dit gebouw krijgen de dochterondernemingen van Van Heugten Tours ook een plek: MobiWerk (uitzendbureau voor bus- en tramchaffeurs) en OIBC (opleidingscentrum) aan de Reflectiestraat. De wethouder van Pijnacker-Nootdorp heette het bedrijf welkom in de gemeente.

Van Heugten Tours - oplevering Habeon Architecten Heembouw  Turnkey nieuwbouw

Van Heugten Tours - oplevering

Het gebouw aan de Reflectiestraat in Pijnacker-Nootdorp is opgedeeld in 700 m2 bedrijfshal, 900 m2 kantoor, heeft twee bouwlagen en ligt op een kavel van 7.000 m2. Het turnkey project is ontworpen door Heembouw Architecten en heeft o.a. een ruime kantine voor de personeelsbijeenkomsten, een groot leslokaal en 4 geluidsarme ruimtes om testen af te nemen bij cursisten. Daarnaast biedt de nieuwe locatie ruimte voor de opstal van de bussen, een eigen les terrein, een werkplaats, wasstraat en een eigen tankinstallatie.

Van Heugten Tours - oplevering Habeon Architecten Heembouw  Turnkey nieuwbouw

Van Heugten Tours

Het gebouw is samen met Van Reisen Projectmanagement gerealiseerd en is een succesverhaal doordat o.a. voor de start van de bouw al 90% van alle besluiten genomen waren. Hierdoor verliep het bouwproces erg soepel en was een open en eerlijke communicatie tussen alle partners mogelijk. Hier heeft Heembouw kunnen bouwen op vertrouwen.

Klik hier voor meer foto's van het gebouw.