Home

Als systeemleverancier voor cropscience bedrijven, internationale multinationals, onderzoeksinstellingen, vermeerderaars en professionele kwekers helpt Bosman Van Zaal de ambitie en visie van haar opdrachtgevers te realiseren. Al bijna een eeuw lang worden innovatieve oplossingen geboden aan de vernieuwers in de tuinbouw, om zo gezamenlijk de wereld op slimme, efficiënte en waardevolle wijze te voeden en mooier te maken.

Impressie Habeon Architecten Bosman van Zaal

Dankzij de combinatie van ontwerp en realisatie voor alle tuinbouwdisciplines binnen één bedrijf, maakt Bosman Van Zaal een gezonde groei door. De nieuwe locatie is daarop voorbereid en biedt plaats aan sterk geautomatiseerd productieproces. Het nieuwe pand zal plaats bieden aan meer dan 200 medewerkers, die nu nog op twee aparte locaties gehuisvest zijn. Heembouw start begin 2e kwartaal 2018 met de bouw. De oplevering is december 2018.

Green Park Aalsmeer is een ontwikkeling van de gemeente Aalsmeer en Uithoorn, regionale gebiedsontwikkelaar SADC verzorgt hier het management en de (inter)nationale marketing en acquisitie.