Home

Informatieavond woonproject Westend

Uitnodiging informatie avond Westend Roelofarendsveen
Hier en daar is al een tipje van de sluier opgelicht, maar 10 oktober is het echt zover: dan worden tijdens een informatieavond de plannen voor woonproject Westend onthuld. Geïnteresseerden zijn tussen 19.30-21.00 uur van harte welkom in Tussen Kaag en Braassem aan de Regenboogweg 102 in Nieuwe Wetering.

Aan de rand van het centrum van Roelofarendsveen, aan de Braassemdreef, worden onder de naam “Wonen in Westend” op drie eilanden 236 woningen gerealiseerd. Verschillende woningtypen, stuk voor stuk echte juweeltjes, midden in de natuur tussen een rijkdom aan bomen, planten, velden en omgeven door heel veel water. Het stedenbouwkundig plan is speels opgezet, en veel van de woningen komen aan het water te liggen.

Heembouw en Kennemerland Beheer bezitten elk een deel van de gronden waarop zij zelf hun eigen woningen zullen gaan ontwikkelen. De grondexploitatie wordt gezamenlijk uitgevoerd.

 uitnodiging-informatieavond-westend.jpg      

Informatie-avond

Op woensdag 10 oktober kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen tijdens de informatie-avond in Tussen Kaag en Braassem. Hier wordt het stedenbouwkundig plan gepresenteerd, en zullen Heembouw Wonen en Kennemerland Beheer de bezoekers informeren over hun eigen woningprogramma.