Home

Rolf Schrama, social impact coach Onbeperkt aan de slag: “Werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers kunnen elkaar moeilijk vinden. De werkzoekenden weten vaak niet welke werkgevers openstaan voor werknemers met een arbeidsbeperking, terwijl er wel steeds meerwerkgevers zijn die deze groep een kans willen geven. Voor werkgevers is het echter lastig om geschikte werknemers met een arbeidsbeperking te vinden. Onbeperkt aan de Slag lost dit probleem op.”

Nienke Schilstra, HR manager Heembouw: “Deze samenwerking met Onbeperkt aan de slag past bij de filosofie van Heembouw dat iedereen zichzelf kan zijn en ons geloof in diversiteit en inclusie. Dit hebben we vorig jaar nog extra bekrachtigd door ondertekening van de Charter Diversiteit in Bedrijf. De eerste meet&greet sessies van Onbeperkt aan de Slag, hebben ons in contact gebracht met een aantal talentvolle kandidaten, waarmee we inmiddels in gesprek zijn.”

Samenwerking Heembouw en Onbeperkt aan de slag

Op de foto v.l.n.r: Ghislaine de Lange, corporate recruiter, Nienke Schilstra, HR manager, Roland van Oostrom, financieel directeur (allen Heembouw), Rolf Schrama, social impact coach en Saskia Rosmalen, directeur (beiden Onbeperkt aan de slag)