Home

Start realisatie nieuwbouw kantoor voor Lomans Totaalinstallaties

Heembouw architecten Lomans Capelle

In Capelle aan den IJssel in de wijk Fascinatio is Heembouw gestart met de realisatie van het nieuwe kantoor voor strategische partner Lomans Totaalinstallaties. Op dinsdag 14 april werd de eerste paal geslagen. Zonder publiek in verband met de corona maatregelen, is een begin gemaakt met de fundering van het 1.660 m2 grote kantoor. Het gebouw van twee verdiepingen bestaat uit 1.340 m2 kantoor- en opleidingsruimte en 320 m2 magazijn en is ontworpen door Heembouw Architecten.

Op de begane grond komt een verdiepte kuip. Deze gaat dienen als werkcafé. Naast werkplekken en een magazijn is er ook ruimte voor de Lomans Academy. Hier biedt Lomans de nieuwe generatie technici de kans om een complete opleiding te volgen op MBO niveau 2 en 3. Rondom de begane grond komt een groengevel, de verdiepingen krijgen een houten bekleding en de noordgevel is voorzien van veel glas zodat het kantoor verbinding heeft met de omgeving. Lomans heeft de duurzaamheidsamitie om een GPR score te halen van 8.

Het nieuwe kantoor wordt het visitekaartje van Lomans met een energielabel A++, fijne werkplekken in een duurzaam en gezond kantoor. De oplevering prognose is eind 2020.

Heembouw architecten Lomans Capelle

Start heiwerkzaamheden voor het nieuwe kantoor van Lomans Totaalinstallaties in Capelle aan den IJssel

Klik hier voor de projectpagina