Home

Start verkoop derde fase Bedrijvenlocatie De Comphaan in RijswijkBuiten

De Comphaan Rijswijk

Deze week start de verkoop van de derde fase van Bedrijvenlocatie De Comphaan in RijswijkBuiten. Deze bestaat uit 20 units. De Comphaan is een ontwikkeling van Heembouw in samenwerking met de gemeente Rijswijk, en ligt aan de Laan van ’t Haantje. Hier worden in totaal 72 bedrijfseenheden ontwikkeld, naar een ontwerp van Heembouw Architecten.

De Comphaan wordt in vier fasen gerealiseerd. De eerste twee fasen, bestaande uit in totaal 32 bedrijfsunits, worden momenteel gerealiseerd. De Comphaan mag zich in veel belangstelling van met name lokale ondernemers verheugen. Op één na, zijn alle units van fase een en twee verkocht.

De Comphaan Rijswijk

De 20 bedrijfsunits van fase drie, variëren in grootte van 94 m2 tot 161 m2 en zijn allen voorzien van zonnepanelen. De bedrijfsruimten zijn eenvoudig te schakelen waardoor het mogelijk is om een bedrijfsruimte op maat te realiseren. Kopers kunnen met behulp van de zogenaamde unitconfigurator hun eigen bedrijfsruimte samen stellen. Er kan gekozen worden uit meerdere gevels, kleuren en materialen wat een zeer divers straatbeeld zal geven.

De verkoop van De Comphaan is in handen van Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079 - 351 3111) en Frisia Makelaars, Den Haag (070- 342 01 30). Voor meer informatie: http://www.decomphaan.nl