Home

“Wonen in Westend” wordt ontwikkeld aan de rand van het centrum van Roelofarendsveen, aan de Braassemdreef. Op drie eilanden: het Ooster-, Midden- en Westereiland, worden ca. 236 woningen gerealiseerd. Verschillende woningtypen, midden in de natuur en omgeven door heel veel water. De woningen zijn uiterst duurzaam, met vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Westend wordt bovendien de eerste wijk in Kaag en Braasem die compleet gasloos is. Heembouw en Kennemerland Beheer zijn de beide ontwikkelaars van het project en bezitten elk een deel van de gronden waarop zij zelf hun eigen woningen gaan ontwikkelen. De grondexploitatie wordt gezamenlijk uitgevoerd.

Inschrijving sluit 3 december
Heembouw heeft inmiddels de eerste inschrijvingen voor de bouwnummers ontvangen. Daniëlle de Haan: “De inschrijving sluit 3 december om 12.00 uur. Daarna worden de woningen toegewezen.”

Voor wie meer wil weten: de verkoopbrochure is verkrijgbaar bij de makelaars van het project: Van der Meer Adviesgroep uit Roelofarendsveen en De Koning Makelaars uit Alphen aan den Rijn en Leiden. Zij organiseren bovendien speciale inloopmiddagen voor mensen die meer over Westend willen weten, van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 november tussen 13.30-17.30 uur.

Op de website: www.woneninwestend.nlis verder alle informatie te vinden en kunnen mensen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.