Home

Norma Bijsterhuizen

DC in Wijchen met optimale logistieke verbindingen

Norma Bijsterhuizen
Status
In uitvoering
Locatie
Nijmegen-Wijchen
Opdrachtgever
STELLAR DEVELOPMENT CV
Architect
Heembouw Architecten
Investeerder
Union Investment Real Estate GmbH
Omvang
34.320 m2 distributiecentrum en 1.440 m2 kantoorruimte
Verhuur
Interesse? Neem contact op met Cushman & Wakefield of 3Stone

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen tussen Nijmegen en Wijchen, pal aan de A73 en A326, is Heembouw de realisatie gestart van een nieuw distributiecentrum van ruim 34.320 m2 met 1.440 m2 kantoorruimte. Deze zichtlocatie is zeer geschikt voor de opslag van bulk goederen. Bij het ontwerp door Heembouw Architecten is, naast aandacht voor een goede en veilige logistiek, ook veel aandacht besteed aan een groen ontwerp. Dit is terug te zien in de parkeervlakken. Het deel van de parkeerplekken dat alleen tijdens piekuren in gebruik zal zijn is voorzien van halfverharding. Hierdoor ontstaat een parkeerveld dat er ook aantrekkelijk uitziet wanneer er niet of weinig op geparkeerd wordt. 

 

Dit pand is ontwikkeld door STELLAR DEVELOPMENT CV (een samenwerking tussen Heembouw en Stellar Development BV) en verworven door Union Investment Real Estate GmbH. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van Norma Bijsterhuizen. De projecten van Stellar Development kenmerken zich door een sterke focus op architectuur, natuur, technologie en functionaliteit. 

Benieuwd naar de verdere specificaties van dit project? Lees op de website van Norma Bijsterhuizen meer over bijvoorbeeld het aantal laaddocks, vloerbelasting en kaveloppervlakte.

skip

Hoogste punt bij Norma Bijsterhuizen

Hoogwaardig distributiecentrum Norma Bijsterhuizen in Wijchen bereikt hoogste punt

Totaal 36.911 m2, beschikbaar voor verhuur (deelverhuur mogelijk)

Het DC is gelegen op een mooie zichtlocatie aan de A326, vlakbij de A73

Centraal gelegen in de provincie Gelderland, met optimale logistieke verbindingen

Deze toplocatie is te huur vanaf Q1 2022

Updates

    Volgend project