Home

DC Echt Susteren

XXL DC voor Dokvast en P3

Een render van XXL Distibutiecentrum Echt Susteren
De staalconstructie vordert op de bouwplaats in Echt
De docks van XXL DC Echt Susteren in aanbouw
Render van distributiecentrum DC Echt Susteren van voren
Status
In uitvoering
Locatie
Businesspark Midden Limburg
Opdrachtgever
Dokvast
Architect
Heembouw Architecten
Investeerder
P3 Logistics Parks
Omvang
Distributiecentrum van 98.000 m2, bestaande uit 1.300 m2 kantoor, 85.000 m2 magazijn en 12.700 m2 vloer voor VAS-activiteiten

Op Businesspark Midden Limburg in Echt Susteren realiseert Heembouw een distributiecentrum van 98.000 m2 voor Dokvast en P3. Heembouw Architecten is verantwoordelijk voor het pragmatische ontwerp met hoogwaardige uitstraling. Dit DC zal bestaan uit een kantoor van ca. 1.300m2, een magazijn van ca. 85.000 m2 en de vloer voor VAS-activiteiten is 12.700 m2.

skip

XXL DC vraagt om XXL verduurzaming

Op Businesspark Midden Limburg in Echt Susteren realiseert Heembouw een distributiecentrum van 98.000 m2 voor Dokvast en P3.

Dit XXL DC biedt ook de mogelijkheid om verduurzaming op grote schaal door te voeren.

Afgelopen jaar lukte het bij dit project om 4.500 dozen, 90.000 vierkante meter folie en 80 vrachtwagenbewegingen te besparen.

En dat is nog maar het begin!

Verduurzaming

Projectleider van het project DC Echt Susteren Raymond Plasmans legt uit wat we Heembouw Bedrijfsruimten én Heembouw breed aan verduurzaming doen, en geeft 5 praktische tips voorafvalscheiding en afvalreductie op de bouwplaats

Bij dit project in Echt maken we onder andere met leverancier Primadak stappen in reductie van de afvalstromen. Hoe we dat doen, zie je in dit filmpje.

Project updates

    Volgend project