Home

Verduurzaming 213 woningen Van Duivenvoordenlaan

Nieuwe uitstraling en energetische verbetering

Status
Opgeleverd
Locatie
Wassenaar
Opdrachtgever
WBV St. Willibrordus

Heembouw heeft 213 appartementen, verdeeld over drie complexen, aan de Wassenaarse Duivenvoordelaan verduurzaamd. De woningen zijn energiezuiniger gemaakt en er zijn de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

10

"De samenwerking is vlekkeloos verlopen, zeker als je kijkt naar de complexiteit van het project en de hoeveelheid woningen."

Woningbouwvereniging St. Willibrordus

Voortgang project

  Interview met mevrouw Terlouw: 'Heembouw heeft perfect gewerkt'

  Mevrouw Terlouw zag een beetje tegen de renovatie op, maar heeft zich naar eigen zeggen voor niets zorgen gemaakt: ze is blij en tevreden met het resultaat én met Heembouw.

  “Ik ben blij met de verbouwing, vooral met de glas- en muurisolatie en de nieuwe warmwatervoorziening. Met douchen heb ik direct heerlijk, warm water, dat was voorheen met die oude geiser wel anders. Mijn huis is behaaglijker geworden, ik weet zeker dat ik ‘s winters geen last meer heb van tocht. Ik voel me ook veiliger: ik heb nieuwe raam-en deurvergrendelingen gekregen en een prachtige nieuwe groene voordeur.

  Perfect werk

  Heembouw? Die heeft perfect werk geleverd. Ik heb werkelijk geen enkele klacht. De Heembouw-mensen zijn aardig en behulpzaam. Vooraf kreeg ik een mooi voorlichtingsboek, dat ze bij mij thuis uitgebreid met me doorgenomen hebben: ik kon alles vragen. Ook tijdens de verbouwing hebben ze me altijd geholpen, ze hingen zelfs op het einde van de dag mijn rolgordijntjes weer op. Geloof me, hier zit een blij en tevreden mens!”

  Volgend project