Home
Oplevering fase 1 De Comphaan Rijswijk Buiten

Op de foto vlnr.:Armand van de Laar (gemeente Rijswijk),Han Smits (Heembouw),Marloes Borsboom (gemeente Rijswijk),Ronald Vredenborg (Modernista) enMieke Slingerland (Modernista)

Bedrijvenlocatie De Comphaan aan de Laan van ’t Haantje in RijswijkBuiten is een ontwikkeling van Heembouw in samenwerking met de gemeente Rijswijk en bestaat uit in totaal 72 units, die in 4 fasen worden ontwikkeld. De bedrijfsunits variëren in oppervlakte tussen de 94 en 150 m2 en hebben een vrije hoogte van 6 meter. Alle units zijn voorzien van zonnepanelen. De bedrijfsruimten zijn eenvoudig te schakelen waardoor het mogelijk is om een bedrijfsruimte op maat te realiseren.

Het ontwerp van Heembouw Architecten biedt veel ruimte voor variatie. Met de zogenaamde unit configurator kunnen de toekomstige gebruikers zelf een keuze maken uit de mogelijke deuren, ramen, gevelbekleding en kleuren, en bepalen hun unit eruit komt te zien. Zo krijgt het bedrijvenpark een zeer gevarieerde en moderne aanblik.

Onder de regionale ondernemers uit het MKB, is veel belangstelling voor De Comphaan. De 32 units die 4 februari zijn opgeleverd, zijn allemaal verkocht. Deze week start de verkoop van de laatste fase. Ook hier is veel belangstelling voor.

Oplevering fase 1 De Comphaan Rijswijk Buiten

De Comphaan ligt aan de rand van RijswijkBuiten. Dat ‘buiten’ klopt ook helemaal. Geen drukke binnenstad maar veel ruimte, vlakbij water en met een natuurlijke omgeving zoals het Wilhelmina Park. Met de A4 op nog geen 5 minuten rijden, zijn de steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag binnen handbereik.