Home

Westend is een nieuwe wijk, aan de rand van Roelofarendsveen, die gefaseerd wordt gerealiseerd op drie eilanden: Middeneiland, Westereiland en Oostereiland. die Heembouw Wonen in de eerste fase gaat realiseren, bestaan uit 6 verschillende types en liggen op het Middeneiland. De meeste woningen zijn gelegen aan het water, andere liggen meer in het groen, centraal op het eiland.

Westend Feestelijke start bouw

Ondertussen verloopt de verkoop van de 38 woningen in de tweede fase, die 15 juni van start ging, voorspoedig. Wooncoördinator Daniëlle de Haan van Heembouw vertelt: 'De eerste koopcontracten zijn getekend. Ik heb veel contact met (potentiële) kopers en ik merk dat Westend een project is waar mensen graag willen wonen.' Interesse in een woning in Westend? Bekijk hier de beschikbare woningen in fase 2. Eerder wonen in Westend? In fase 1 zijn ook nog enkele woningen beschikbaar.

Westend Feestelijke start bouw

“Wonen in Westend” wordt ontwikkeld aan de rand van het centrum van Roelofarendsveen, aan de Braassemdreef. Heembouw Wonen en Kennemerland Beheer bezitten elk een deel van de gronden waarop zij zelf hun eigen woningen gaan ontwikkelen en realiseren.