Home

Heembouw levert 132 appartementen op in voormalig stadskantoor Utrecht

Oplevering Rachmaninoff Utrecht
In opdracht van institutioneel vastgoedinvesteerder Bouwinvest heeft Heembouw 132 appartementen gerealiseerd in het voormalig stadskantoor Utrecht aan het Rachmaninoffplantsoen in Utrecht. De werkzaamheden aan de transformatie zijn eind maart 2020 afgerond, zodoende is op 7 april 2020 het pand overgedragen aan Bouwinvest. Het ontwerp is gemaakt door Klunder Architecten.
Oplevering Rachmaninoff Utrecht

Ondanks de corona-maatregelen heeft, met gepaste afstand en goede hygiëne, de oplevering plaats kunnen vinden. Na de oplevering aan Bouwinvest, zijn de opleveringen gestart aan de nieuwe bewoners. Om hen een fijne woontoekomst te wensen, stonden er in alle appartementen een vrolijke schaal met bloembollen klaar.

Oplevering Rachmaninoff Utrecht

In oktober 2018 is de realisatie gestart van de transformatie van het bestaande kantoor naar woningen. Daarnaast is het openbaar gebied opnieuw ingericht. Door een goed doorgedacht ontwerp, is het bestaande casco vergroot door de aanbouw van een extra stramien en het optoppen van twee extra verdiepingen. De appartementen worden door Bouwinvest verhuurd in het midden- en vrije sectorhuursegment.