Home

In het voorjaar van 2018 werd Heembouw gevraagd door NU Projectontwikkeling mee te denken in de ontwikkeling van het voormalig mannenpaviljoen van Parnassia in Castricum. Het project bestaat in totaal uit 12 herenhuizen en 5 appartementen in het historische mannenpaviljoen, plus 5 nieuwbouwvilla’s. Samen met de bouwteampartners is er in het najaar van 2018 gestart met de sloopwerkzaamheden. Na anderhalf jaar zijn de 5 nieuwbouwvilla’s opgeleverd. Naar verwachting worden de 12 herenhuizen en 5 appartementen in het Paviljoen begin van 2020 opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Het monumentale gebouw is gerestaureerd en gemoderniseerd in samenwerking met architectenbureau Braaksma & Roos.

Duin en Bosch werd gebouwd in een fraaie Zwitserse ‘chaletstijl’. Wat waardevol is, werd behouden: de royale maatvoering, de ruimte rondom, de ambachtelijke bouw. Daar is modern comfort aan toegevoegd: privéterrassen, een grote gezamenlijke groene ruimte, parkeerplaatsen uit het zicht.

Van de 12 herenhuizen staan er nog 2 te koop. Wilt u wonen op een historische plek in een groene omgeving? Bekijk dan de website voor meer informatie.