Home

Heembouw levert laatste fase DC Den Bosch op aan WDP - DC voor Spierings

Op bedrijventerrein De Rietvelden in Den Bosch, realiseerde Heembouw in opdracht van WDP Nederland een nieuw distributiecentrum: DC Den Bosch. Dit DC, in totaal 57.400 m2 , bestaat uit drie compartimenten: stuk voor stuk hoogwaardige distributiecentra. Twee van deze DC’s zijn inmiddels opgeleverd en in gebruik genomen door hun huurder (Sanitairwinkel.nl en ID Logistics). Het derde en laatste DC, dat bestaat uit een magazijn en expeditieruimte van 14.940 m2 en een kantoor van 1.195m2, werd 1 oktober j.l. door Heembouw opgeleverd aan Spierings Smart Logistics.

Spierings Smart Logistics in ’s-Hertogenbosch is een allround logistiek dienstverlener, met een breed logistiek dienstenpakket. Van value added logistics tot warehousing, van supply chain regie tot het verhuren van logistiek vastgoed.

DC Den Bosch ligt aan de Zandzuigerstraat en Ketelaarskampweg. Heembouw Architecten maakte het ontwerp. Al voor de start bouw waren de huurcontracten tussen WDP Nederland N.V. en Sawiday, ID Logistics en Spierings rond. Het distributiecentrum is voorzien van een zonnepanelenveld met een vermogen van maar liefst 4MWp. Verder heeft het warehouse LED verlichting en HR-triple glas.