Home

De viering van het hoogste punt werd druk bezocht. Wethouder Yvonne Peters van de gemeente Kaag en Braassem onthulde de jaarsteen, die gemetseld is in de voorgevel van het gebouw.

Hoogste punt laatste fase De Oevers van Roelofarendsveen

Van de 58 sociale huurappartementen zijn er 13 bestemd voor een specifieke doelgroep. Woningcorporatie MeerWonen heeft hiervoor in april 2017 een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Stichting Wooninitiatief MOIER. Deze stichting is opgezet door ouders van jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme. De overige 45 woningen zijn aangeboden aan inwoners van Kaag en Braassem die een sociale huurwoning achterlaten.

In de commerciële ruimten komen onder andere een vestiging van Vomar Voordeelmarkten en Action. Met de komst van een tweede supermarkt en de overige winkels wordt de aantrekkingskracht van het centrum sterk vergroot.

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Uiteindelijk worden hier circa 300 woningen ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid.