Home

Laatste appartement Toren 3 Wonen boven de Hoven Delft verhuurd

Wonen Boven de Hoven Delft toren 3 opgeleverd
Op 8 juni 2018 is de huurovereenkomst getekend voor het allerlaatste beschikbare appartement in het project “Wonen boven de Hoven” in Delft. Hiermee zijn alle 101 appartementen van Toren 3 verhuurd. Een feestelijk moment voor Van der Vorm Vastgoed en Heembouw, die Wonen boven de Hoven hebben ontwikkeld en gerealiseerd, èn voor Q makelaars, die in samenwerking met Heembouw de verhuur van de appartementen voor haar rekening neemt.

Eind 2013 startten Van der Vorm Vastgoed en Heembouw met de ontwikkeling van Wonen boven de Hoven. Gefaseerd zijn hier in totaal drie moderne woontorens gerealiseerd, met voornamelijk huurappartementen, boven winkelcentrum De Hovenpassage in Delft. Medio 2014 startte de bouwvan de eerste woontoren met in totaal 83 appartementen. Deze waren ruim voor oplevering verkocht c.q. verhuurd, evenals de 88 appartementen van Toren 2, die eind 2016 werd opgeleverd. Nu zijn dus ook alle 101 appartementen van Toren 3 verhuurd.

Wonen Boven de Hoven Delft toren 3 opgeleverd

Oplevering gestart

De oplevering van de appartementen van Toren 3 is inmiddels gestart. De komende twee weken zullen alle appartementen in toren 3 worden opgeleverd.