Home

Oplevering laatste woontoren Wonen boven de Hoven feestelijk gevierd

Luchtfoto Wonen Boven de Hoven Delft 3 woontorens met appartementen
Met een feestelijke opleverborrel is vrijdag 13 juli de afronding van het project Wonen boven de Hoven in Delft gevierd. Boven winkelcentrum De Hoven Passage hebben Van der Vorm Vastgoed en Heembouw gefaseerd drie woontorens ontwikkeld en gerealiseerd. Gestart in 2014 met Toren I zijn afgelopen juni de 101 appartementen van Toren III succesvol opgeleverd.

De afronding van Wonen boven de Hoven werd gevierd samen met de bewoners en de bouwpartners. Sico van Ammers, algemeen directeur van Van der Vorm Vastgoed en commercieel directeur Guido Voermans van Heembouw Wonen, namen van de gelegenheid gebruik om kort het woord te voeren. Beiden toonden zich blij en tevreden met het eindresultaat. “Hier is echt een plek gecreëerd waar de bewoners willen zijn.” Alle aanwezigen brachten vervolgens een toast uit op nog veel jaren woonplezier.

Oplevering Toren 3 Wonen Boven de Hoven

Wonen boven de Hoven is een ontwikkeling van Van der Vorm Vastgoed en Heembouw Wonen. Boven winkelcentrum De Hoven Passage in Delft is op 16 juli 2014 de bouw gestart van de eerste nieuwe, moderne woontoren met 83 koop- en huurappartementen. Mede dankzij het succes van toren I, volgde daarna Toren II (88 huurappartementen) en inmiddels dus ook Toren III met 101 huurappartementen. Gedurende het gehele project is samengewerkt met een vast team van (bouw)partners waaronder Heembouw Architecten, Q makelaars en MVGM.

Wonen boven de Hoven staat voor comfortabel en veilig wonen, waarbij de bewoners onder hun woning de dagelijkse boodschappen kunnen doen, met een centrale ligging dicht bij hartje Delft en alle uitvalswegen.

Luchtfoto Wonen Boven de Hoven Delft 3 woontorens met appartementen