Home

Heembouw gronddatabank

Een goede locatie is mede bepalend voor het succes van een onderneming. Daarom heeft Heembouw al sinds 1996 een databank met de actuele gegevens van beschikbare bouwkavels in Nederland. Op de website www.gronddatabank.nl kunnen bezoekers zoeken naar beschikbare greenfields, herontwikkellocaties én brownfields voor bedrijfspanden of kantoren, en binnenkort ook voor woonontwikkelingen. Veel klanten van Heembouw hebben via de gronddatabank hun ideale plek al gevonden.

Locatieadvies en data-analyses

In de loop der jaren is het locatie-advies van Heembouw verder uitgebreid met data-analyses. Dit komt terug op de vernieuwde site. Jaap Brandjes, verantwoordelijk voor de Heembouw gronddatabank: “Belangrijk in de keuze voor een locatie is hoe het zit met de meer strategische parameters. Hoe staat het bijvoorbeeld met de file congestie van en naar een bepaalde locatie, is het gewenste personeel in de buurt beschikbaar, hoe zit het met de concurrentie in de buurt?

Dagelijks geactualiseerd

Onze data-analisten geven met behulp van data een advies op maat, waarmee onze klant nog beter in staat is de juiste strategische keuze te maken. Onze kavelrecords worden dagelijks geactualiseerd. Met deze nieuwe versie van de gronddatabank kunnen we onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden.”

www.gronddatabank.nl.