Home

Kite

Innovatieve state-of-the-art productielocatie voor Kite

Status
Opgeleverd
Locatie
Hoofddorp
Opdrachtgever
Kite
Architect
Kuiper Compagnons
Omvang
19.000 m2 en omvat GMP/ML-II cleanrooms, GMP warehouses, quality control labs, PCR labs, kantoren, leeromgevingen, auditing rooms, een stair case townhall, auditorium en restaurant.
Bijzonderheden
In samenwerking met alle partners heeft Heembouw dit project uitgevoerd in 2 jaar tijd. Een grote prestatie, waar een soortgelijk project een realisatietijd van ca. 5 jaar heeft van ontwerp tot aan oplevering en in gebruik name.

In Hoofddorp heeft Heembouw voor Kite, onderdeel van Gilead Science, in 2 jaar tijd een nieuwe innovatieve state-of-the-art productielocatie en kantoor gerealiseerd en is het gebouw door Kite in gebruik genomen. In de nieuwe faciliteit gaat Kite celtherapie voor de behandeling van bepaalde typen van kanker produceren voor Europese patiënten.

De nieuwe faciliteit is gerealiseerd in een bestaande bedrijfshal. Het gebruiksoppervlakte van het gebouw is vergroot naar 19.000 m2 en omvat GMP/ML-II cleanrooms, GMP warehouses, quality control labs, PCR labs, kantoren, leeromgevingen, auditing rooms, een stair case townhall, auditorium en restaurant. Bij het ontwerp van KuiperCompagnons stond een gezonde en plezierige werkomgeving centraal. Kropman Installaties was verantwoordelijk voor de realisatie van o.a. de cleanrooms.

Project updates

    Volgend project