Home

Als student of young professional wil je impact maken, de mogelijkheid hebben om jezelf te ontwikkelen en je kennis vergroten. Je wilt graag werken aan uitdagende projecten in een team met enthousiaste collega’s. Maar ook geprikkeld en gevoed blijven worden met nieuwe informatie om te kunnen werken aan je persoonlijke groei. 

Wij geloven in jong talent en nemen daarom ook ieder jaar veel starters aan. Je krijgt volop begeleiding van ervaren collega’s en de ruimte om jezelf in een vakgebied te ontwikkelen. Wil je van meerdere vakgebieden ‘proeven’? Geef het aan, wij regelen dat voor je. Heembouw is een organisatie waar jong en oud van elkaar leren en ruimte is voor nieuwe ideeën. Als je kijkt naar de doorgroeimogelijkheden; ieder jaar maken veel collega’s weer een stap in hun loopbaan. 

Jouw stage of afstuderen bij ons?

Elk jaar lopen tientallen studenten stage bij Heembouw. Dat is niet voor niets, want tijdens een stage bij Heembouw ga je echt wat bereiken. Je onderzoek of het resultaat van je werkzaamheden belandt niet op de plank, maar worden daadwerkelijk benut. 

Door de nauwe samenwerking die we hebben als ontwerpende bouwer, zullen alle facetten van het vak je snel eigen worden.  Bij Heembouw ben je al snel one of te guys (of girls 😉) als je elke ochtend je bed uit springt om met jouw nieuwsgierigheid, ambitie en drive het beste resultaat met elkaar te behalen. 

Afstuderen

Doe je een bachelor of master opleiding? Dan is het einde van je opleiding vaak bedoeld om af te studeren bij een organisatie. Heembouw bied je een interessante plek om af te studeren. Je kunt zelf een onderwerp voorstellen, of je kunt reageren op een specifiek onderwerp waar wij graag jouw blik op zien. Denk daarbij aan actuele onderwerpen zoals parametrisch ontwerpen, houtbouw of virtueel bouwen. 

Stage

Een tijdje onderdeel zijn onze organisatie en je kennis inzetten in de praktijk. Daar bieden we ruimte voor binnen Heembouw in de vorm van (meeloop) stages. Samen kijken we naar de beste plek in onze organisatie en krijg je vanaf de eerste dag je eigen taken en verantwoordelijkheden. Door veel te doen en samenwerking op te zoeken, leer je een hoop van je nieuwe collega’s. En je krijgt zelf ook een beter beeld wat je leuk vindt. 

Begeleiding

Je krijgt alle begeleiding die nodig is om er zeker van te zijn dat jij, je stagebegeleider en Heembouw tevreden zijn met het eindresultaat. Je stagebegeleiders en nieuwe collega’s leggen je uit hoe alles werkt binnen Heembouw en stellen je aan veel mensen voor. Zo voel je je meteen op je plek, doe je contacten op en stimuleer je de samenwerking. Tijdens kennissessies leer je je medestagiairs kennen. Door het uitwisselen van ervaringen kun je veel leren van de manier waarop zij hun werk doen. Door het voeren van voortgangsgesprekken met je begeleiders bespreek je het werk dat je hebt gedaan en wat je nog graag zou willen doen. 

Young Heembouw

Voor onze ondernemende jonge talenten onder de 36 biedt Heembouw het platform Young Heembouw. Een succesvolle manier om young professionals een netwerk te geven in de organisatie, en bovendien is het gewoon leuk. 

Recente vacatures