Home

Oplevering nieuwe huisvesting Heembouw Kantoren

Gevelbeeld nieuwe huisvesting Heembouw Kantoren in Berkel en Rodenrijs

Het nieuwe kantoor voor Heembouw Kantoren aan de Huygensstraat in Berkel en Rodenrijs is op valentijnsdag opgeleverd. Een bijzonder kantoor dat samen met Heembouw Architecten vanuit een circulaire, duurzame en gezonde gedachte is ontworpen.

In het ontwerp en de realisatie is optimaal gebruik gemaakt van circulaire en/of biobased bouwmaterialen, met liefde voor zowel de mens als de natuur. Vrijdag kreeg Arjan Hogenboom (Directeur Heembouw Kantoren) op zijn verjaardag de sleutels overhandigd van Daan Fredriks (projectleider) na een bouwtijd van 7 maanden.

Nieuwe huisvesting Heembouw Kantoren

Een periode waarin Heembouw een wereldprimeur had met het storten van circulair beton in de fundering en uit andere kantoorpanden materialen heeft geoogst voor het ontwerp en de realisatie. Het gebouw is dan ook een showcase én proefcase voor de verdere ontwikkeling van onze circulaire ontwerp principes, waarin Heembouw als ontwerpende bouwer met Heembouw Architecten het voortouw neemt.

In de nieuwe huisvesting komen de ambities van Heembouw op het gebied van ontwerp en realisatie van duurzame en gezonde kantoren samen. De duurzaamheidsfilosofie “elke dag willen we het een beetje beter doen” heeft ervoor gezorgd dat het gebouw, het interieur en het werkconcept toekomst klaar zijn. Eind februari neemt Heembouw Kantoren haar intrek in het gebouw. De groene gevel wordt in het voorjaar geplant.

Gevelbeeld nieuwe huisvesting Heembouw Kantoren in Berkel en Rodenrijs

Klik hier voor meer foto's.