Home

Locatieadvies en data-analyse

Wat is de juiste vestigingslocatie? 

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn. Maar waar die plek is, is niet zo gemakkelijk te bepalen. Ons locatiekeuze advies helpt daarbij. Heembouw heeft eigen sales en data-analisten binnen de gelederen, die onze klanten helpen de meest optimale locatie te vinden en deze te toetsen aan de trends en ontwikkelingen die voor de klant van belang zijn. 

Heembouw heeft al meer dan 15 jaar haar Heembouw Gronddatabank; een eigen database, met daarin data van de beschikbare gronden en (her)ontwikkellocaties in Nederland. Maar ons advies gaat verder dan alleen een locatie. Onze sales en data-analisten betrekken hier allerhande data bij, die relevant zijn voor de specifieke situatie van de klant. Dat is bijvoorbeeld data over arbeidspotentieel en werkgelegenheid; terreinen en percelen en infrastructuur en bereikbaarheid. Op basis van dat wat voor onze klant het meest belangrijk is, maken wij een advies voor de meest optimale vestigingslocatie. Ons locatie advies stelt  onze klanten in staat om een objectieve afweging te maken over locaties op basis van de voor de klant meest relevante criteria.

De Heembouw Gronddatabank

Het succes van uw onderneming wordt mede bepaald door een goede huisvestingslocatie. Bent u op zoek naar een optimale locatie voor uw toekomstige huisvesting? De Heembouw Gronddatabank geeft een totaaloverzicht van alle beschikbare nieuwbouw- en herontwikkellocaties in Nederland, gemeentelijke- en met name particuliere grondlocaties, die nog niet bekend zijn in de markt.

Kavelstudie

Naast een overzicht van geschikte locaties kan Heembouw samen met haar architectenbureau Heembouw Architecten een voorlopig schetsontwerp aanbieden en een kavelstudie met volume-impressie en massastudie. Zo krijgt onze klant snel een goede indruk van hetgeen er mogelijk is op zijn eventuele nieuwe vestigingslocatie. 

LKQ Fource - Location Intelligence

Meer over locatieanalyses

Loading...