Home

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

Met een combinatie van marktkennis, kennis van locaties en verstand van (lean) bouwen, is Heembouw één van de leidende partijen op de markt van bedrijfsruimten. Heembouw tekent voor zowel het ontwerp als bouw van bedrijfspanden en biedt haar klanten een integrale oplossing, waarbij een optimale locatie op de juiste plek het vertrekpunt is. Onze Gronddatabank biedt een actueel overzicht van beschikbare locaties. Met Heembouw Architecten binnen de gelederen, kunnen we een klant al snel laten zien hoe zijn wensen vertaald worden en hoe zijn nieuwe huisvesting eruit komt te zien.

Ontwerpende bouwer

Heembouw ontwikkelt, ontwerpt én bouwt met de gebruiker in het achterhoofd. Daarbij brengen we kennis samen, verbinden we en zijn wij betrokken van het eerste tot en met het laatste moment. Dit samenspel zorgt bij LKQ Fource voor een imposant distributiecentrum waar mensen willen zijn. In deze video legt Rinus Verhey van Heembouw en Eric Jansen van LKQ Fource uit wat de ontwerpende bouwer precies behelst.

Heembouw als ontwerpende bouwer bij LKQ Fource

Relevante data helpt u verder

Een goede vestigingslocatie is bepalend voor het succes van uw onderneming. Maar hoe staat het met de file congestie van en naar de locatie die u op het oog heeft? Is het gewenste personeel in de buurt beschikbaar? En hoe zit het met concurrentie in de buurt? Gebaseerd op relevante data, een groot bestand van kaarten en kaartlagen die voortdurend geactualiseerd worden én de inzet van de gronddatabank, biedt Heembouw een gefundeerd en met feiten onderbouwd advies.

Ontwerpende bouwer

Het doel van nieuwbouw is het creëren van een locatie om te groeien als bedrijf. Een plek waar werknemers met plezier en trots naar toe komen. Een plek waar mensen willen zijn. Doordat ontwikkelaars, architecten, en bouwers nog nauwer samenwerken, zonder dat er verschillende bedrijfsbelangen spelen, komen we nog sneller tot plekken waar mensen willen zijn. Als ontwerpende bouwer helpt Heembouw klanten met het ontwikkelen van natuurinclusieve en duurzame bedrijfsruimten maar ook voor financieringsvraagstukken kunt u bij ons terecht. 

Afdeling Verbouw en Renovatie

Speciaal voor klanten die hun bestaande bedrijfspand willen uitbreiden, renoveren of verbouwen, is er binnen ons specialisme Bedrijfsruimten de afdeling Verbouw & Renovatie. Deze afdeling is daarnaast ook verantwoordelijk voor regelmatig onderhoud bij diverse klanten, deze werkzaamheden voeren wij uit als onderdeel van een onderhoudsovereenkomst. 

 

9

De klik met het team was groot. Zeer toegankelijk, met een enorme drive en bereidheid voor totale ontzorging.

Textaafoam

Expertises

Met succesvolle concepten locaties in ontwikkeling brengen. Nieuwe locaties, maar ook bestaande locaties die voor herontwikkeling geschikt zijn. Heembouw zet haar marktkennis, verstand van bouwen en financieren in, om samen de locatie te ontwikkelen. Heembouw doet onderzoek naar de markt. Ons uitgebreide netwerk, commerciële feeling en samenwerking met lokale bedrijfsmakelaars stelt ons in staat partijen te lokaliseren die zich juist op die plek willen vestigen.

Loading...