Home

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

Speciaal voor klanten die hun bestaande bedrijfspand willen uitbreiden, renoveren of verbouwen, is er binnen ons specialisme Bedrijfsruimten de afdeling Verbouw & Renovatie. Deze specialistische afdeling richt zich met name op productie- en logistieke bedrijven. Door ons te verdiepen in het (productie)proces van de klant, zijn we in staat om tijdens de bouw- en verbouwwerkzaamheden het (productie)proces van de klant minimaal te verstoren. Onze Lean-werkwijze is daarvoor een belangrijke basis.

Het team van Verbouw en Renovatie aan het werk voor Quooker
9

Heembouw werkt voor de klant en niet voor Heembouw zelf. Het gaat niet om één project, maar om een langdurige relatie.

Quooker

Korte doorlooptijden en betrouwbare planning

Deze Lean-werkwijze is voor onze klanten in de productie en industrie een belangrijke toegevoegde waarde, met name omdat we door deze aanpak onder andere in staat zijn de doorlooptijden op onze projecten te verkorten met een betrouwbare planning. We zijn gewend aan het werken met zeer korte doorlooptijden, buiten kantooruren en met een korte voorbereidingstijd: vandaag opdracht, morgen beginnen is eerder standaard dan uitzondering. Voor productiebedrijven is het van essentieel belang dat tijdens de bouw- en verbouwwerkzaamheden het (productie)proces met minimale verstoringen doorgaat. Met de verschillende Lean-instrumenten die verankerd zijn in ons bedrijfsproces kunnen we dit soort complexe projecten gestructureerd uit voeren. 

9

Vakkundig en deskundig op het gebied van renovatie. Goed meedenkend gedurende het gehele proces. Proactief, degelijk en prettig in omgang.

Ploeg Kozijnen

Framo

In 1986 heeft Heembouw in Spijkenisse een bedrijfshal met kantoor gebouwd en sindsdien is er een intensieve, langdurige samenwerking ontstaan. De werkzaamheden zijn divers en vinden zowel aan de binnenzijde als de buitenkant plaats. In 2018 heeft Heembouw in het dak van de hal extra, lichtdoorlatende panelen aangebracht en hebben we de lichtstraat boven het kantoor geheel voorzien van nieuwe platen. Ook is de buitenkant van het kantoorpand opgeknapt, renoveren we de entree van het kantoorpand en hebben we het trainingsgebouw aan de binnenzijde verbouwd.

 

8

Een betrouwbare partij. Prettig om mee samen te werken.

Framo Nederland BV
Bouw nieuwe toonzaal van circa 1160 m² met een dakrandhoogte van 7 m¹

Na het bouwen van een nieuw distributiecentrum voor Plieger, kreeg Heembouw ook opdracht voor de bouw van een nieuwe toonzaal. Het bijzondere aan deze bedrijfshal is dat we ook het gehele plafond hebben voorzien van akoestisch spuitwerk.

 

“Goed, netjes, accuraat, komen afspraken na. Gewoon een goed bedrijf.”

Plieger 

 

Realisatie nieuwbouw bedrijfshal, ca. 600 m² met daarin een klein kantoor
9

De algemene ervaring zijn goed, met name ‘afspraak is afspraak’. De kwaliteit is heel goed!

Van Kesteren