Home

Onze klantgroepen als kloppend hart van de organisatie

Heembouw richt zich op drie typen eindgebruikers: bedrijfsruimten, kantoren en wonen. Volledige focus op klantgroepen zorgt voor nog meer kennis over en begrip voor de wensen van de klant. Dit creëert klantwaarde met als resultaat meer toegevoegde waarde, een goed lopend proces, weinig verspilling en een betere plek. De klantgroepen, als directe schakel naar onze klanten, zijn het kloppend hart van Heembouw. De architecten, REVIT modelleurs en de interieurafdeling van Heembouw Architecten zijn integraal onderdeel van de klantgroepen, net als de collega’s van projectontwikkeling.

Het werkgebied van Heembouw omvat grofweg Groot Randstad, Midden en Zuid Nederland. De klantgroepen van Heembouw: Bedrijfsruimten, Kantoren en Wonen, zijn op drie locaties gevestigd.
In Roelofarendsveen, het hoofdkantoor van Heembouw, zijn Heembouw Wonen en Heembouw Bedrijfsruimten West gevestigd, als ook de stafafdelingen IT, HR, Marketing en Communicatie, KAM en de Holding directie met secretariaat. De klantgroep Kantoren is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. En in Breda vinden we Heembouw Bedrijfsruimten Zuid.